Casa La Chaparra

La Chaparra ligt tussen de amandel- en olijfbomen, even buiten het kleine dorpje Riogordo. Chaparra is de steeneik die naast het huis staat.
Het huis heeft een fenomenaal uitzicht over de bergen en het ruige Andalusische landschap. De zon komt op achter de bergen zodat je in de ochtend heerlijk op het terras kunt ontbijten en genieten van het zachte zonnetje en in het avondlicht geeft het een ongelooflijk kleurenspel op de bergen. Sinds dit jaar is er een heerlijke veranda waardoor je, ook met wind, kunt genieten van het uitzicht. De luchten die je langs ziet komen zijn fantastisch en de zon is er minimaal 300 dagen per jaar.
Het is rustig en stil om het huis en in de verte hoor je de geiten van de herder.
Een paradijs op aarde.

Het huis is ruim, gezellig ingericht met een grote keuken en huiskamer. Het huis heeft 3 slaapkamers met slaapgelegenheid voor 6 personen en 2 badkamers.
Het huis is van alle gemakken voorzien en goed uitgerust. Er is van alles aanwezig in het huis waardoor je het gevoel van welkom zijn meteen over je heen voelt komen. 

La Chaparra heeft een groot terras, waar een (opzet)zwembad op staat om lekker in af te koelen en de kinderen in kunnen spelen. 

Vanaf de herfst kun je een mooi vuur maken op de vuurplaats.

Er is tv, een muziekinstallatie, airco/verwarming in een van de slaapkamers, een houtkachel, wasmachine en WiFi.

Als je op de foto klikt die voorbijkomt zie je onder de foto begeleidende tekst.

 

 

Appartement Alegria

Het appartement is onder Casa La Chaparra gesitueerd en is een één-kamerappartement voor 2 personen met eigen ingang. Los van Casa La Chaparra te huur of, indien beschikbaar, samen met het grote huis. Alegria is uitgerust met keuken, badkamer, slaapgelegenheid en eigen terras.
Het is een open, lichte en sfeervolle ruimte.
Als je ’s morgens wakker wordt zie je vanuit je bed de prachtige luchten met de opkomende zon.
Prachtig uitzicht, gezellig terras, een knus thuis.

Mocht je op zoek zijn naar een plek om tot jezelf te komen, this is the place to be….

En natuurlijk alle mogelijkheden van de omgeving die bij Casa Chaparra beschreven staan.
Het 2 persoonsbed (boxspring) is ook als 2 losse eenpersoonsbedden te gebruiken.